BIM-MEPAUS Construction Innovation 2011 Forum

2011 Forum

Time Forum Sessions Presenters View Presentations
Welcome and Keynote Speaker
8:15am to 9:00am Registration Desk Open
9:00am to 9:20am 20 min BIM Industry Forum Welcome Mr Mark Lowe, AMCA National President / Group Managing Director, BSA Building Services
9:20am to 9:40am 20 min Website BIM-MEPAUS Presentation Mr Andrew Krake, Australasian Sales and Marketing Manager, Holyoake
9:40am to 10:20am 40 min BIM-MEPAUS Overview and Model Workflow Mr Warwick Stannus, Group Engineering Manager, A.G.Coombs Group of Companies
10:20am to 10:45am 25 min [Morning tea]
BIM-MEPAUS Demonstration
10:45am to 11:15am 30 min BIM-MEPAUS Modelling Standards REVIT Demonstration Mr Duncan Sharpe, BIM/CAD, Rcadman IED, ARUP & Mr Albert Watson, Director, Watson Fitzgerald & Associates
11:15am to 11:45am 30 min BIM-MEPAUS Supplier workflows and Managed Content Demonstration Mr Warwick Stannus & Mr Geoff Thew, BIM Solutions Integrator, KarelCAD
11:45am to 12:05pm 20 min BIM-MEPAUS Case Study – Pump Model Mr Ben Leigh, Product Manager, Grundfos
12:05pm to 12:35pm 30 min BIM-MEPAUS Workflows CAD-DUCT Model Demonstration Mr Jim Reis, CFO & Vendor Relations, TSI
12:35pm to 1:15pm 40 min [Lunch]
1:15pm to 1:45pm 30 min BIM-to-Site Solutions Mr David Grant, Director, SurePoint Australasia & Mr John Inman, Building Construction Business Development Manager, Trimble
1:45pm to 2:15pm 30 min BIM-MEPAUS Benefits to Head Contractors Mr Paul Nunn, BIM Manager, Thiess
BIM Model Management
2:15pm to 2:45pm 30 min BIM Execution Plans and Project Wise Model Management Mr Paul King, Executive Consultant, Bentley
2:45pm to 3:15pm 30 min Collaborative BIM Mr Robert Phillpot, General Manager Product, Aconex
3:15pm to 3:45pm 30 min BIM Project IT Guidelines Mr Carl Agar, Director, NDY
3:45pm to 4:05pm 20 min [Afternoon Tea]
Keynote Speaker
4:05pm to 5:05pm 60 min Keynote Address US Experience: Construction technologies Mr Michael Cannistraro, J.C. Cannistraro
5.05pm to 5:15pm 10 min Autodesk’s BIM-MEPAUS Vision Mr Rob Malkin, Executive, Autodesk
5:15pm to 5:30pm 15 min Implementation Plan and Closed Forum Mr Mark Lowe
Forum Closed and Networking drinks

Event Details

27 July 2011

Melbourne Convention and Exhibition Centre
2 Clarendon Street, South Wharf. Victoria Clarendon Auditorium and Foyer,
Melbourne, VIC 3006
Australia
Go to Website
Google Map
Getting There